Välkommen till Tandläkare Lisa Taavo och Tandläkare Erik Nordgren!

Vår tandläkarklinik har funnits sedan 1989 och togs över av Lisa Taavo 2017. Vi arbetar tillsammans med tandsköterska Marlene Willberg och sterilbiträde Lina Nordgren. Tillsammans har vi lång erfarenhet av allmän vuxentandvård. Lisa har arbetat som tandläkare sedan 2008 och Erik sedan 1983.

Vi utför all slags vuxentandvård förutom tandreglering och mer omfattande kirurgi. För proteser, kronor och broar samarbetar vi med dentallaboratorier med hög grad av kvalitetssäkring. Vid behov av implantatbehandling använder vi Straumann implantatsystem. Ett väl beprövat och erkänt system.

Vid behov har vi ett nära samarbete med Norrbottens specialisttandläkare.

Vi tar emot dig på ett lugnt och individanpassat sätt i en lugn miljö. Kvalitet och service är viktigt för oss. Vi har ett kontinuerligt kvalitets-och patientsäkerhetsarbete och vidareutbildning är viktigt för oss.


Vi tar emot på ett lugnt och individanpassat sätt  i en lugn miljö men tanken ”en tandläkare – en patient”

Vi är en etablerad tandläkarklinik som funnits länge på orten och har med åren ökat volymen av behandlingar som avser att förbättra tuggfunktion och utseende tillsammans med ”vanlig” tandvård som innefattar årliga kontroller. Det är viktigt att den första upplevelsen av att gå till en tandläkare blir positiv för dig. Hos oss får du tid snabbt.

I vår privata tandläkarklinik får ni den hjälp ni behöver.

  • Vi har en lugn och trivsam miljö centralt iKalixVi är en tandvårdsklinik med nöjda kunder och tandvård med hög kvalité.
  • Hos oss får du möta kvalificerade tandläkare.
  • Goda parkeringsmöjligheter finns.

Besök oss när ni behöver en…

Tandläkare

Eller behöver hjälp när ni fått..

Tandvärk

Vi erbjuder en lugn och modern behandling i en modern klinik lokalt i Kalix. När ni får tandvärk tveka inte att kontakta oss tandläkareVi ser till att ta bort det onda i munnen.
Vi  är en privat tandläkarklinik som har lång  erfarenhet som tandläkare och finns i Kalix, Norrbotten.

Tandläkare Kalix, Tandläkare Norrbotten, Tandläkarklinik Kalix, Tandläkarklinik Norrbotten, Tandvärk Kalix, Tandvärk Norrbotten
Tandläkare Kalix, Tandläkare Norrbotten, Tandläkarklinik Kalix, Tandläkarklinik Norrbotten, Tandvärk Kalix, Tandvärk Norrbotten